E-faktura

För att betala med e-faktura anmäler du det på din internetbank. Lägg gärna till en notis i din internetbank för att få en påminnelse när det är dags att betala.

Granska och godkänn

Du granskar och godkänner din e-faktura varje månad. Det går snabbt eftersom OCR-nummer och betalningsmottagare redan är ifyllda. Dessutom sparas dina e-fakturor i din internetbank och du kan gå tillbaka och se tidigare fakturor.

Hur du anmäler e-faktura kan se lite olika ut beroende på vilken bank du har. Vi har samlat en guide för de vanligaste bankerna här:

 1. Swedbank

  Välj Betala och överföra och sedan E-faktura. Sök på a-kassa och lägg till A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 2. Nordea

  Välj Betalningar, sedan E-fakturor och Lägg till fakturaställare. Sök på a-kassa och välj A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 3. Handelsbanken

  Välj Betala och överföra och sedan E-faktura. Sök på a-kassa och välj A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss. 

 4. Skandiabanken

  Välj Betala, E-faktura, Anmäl e-faktura och sedan Sök företag. Sök på a-kassa och lägg till A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 5. SEB

  Gå till Betala och sedan E-faktura och Anmäl e-faktura. Under Företag söker du efter a-kassa och lägger till A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 6. ICA-banken

  Välj Betala och överföra och sedan E-fakturor. Lägg till e-mottagare genom att söka på a-kassa och välja A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 7. Ålandsbanken

  Välj Betala och sedan Överföra, E-faktura och Anslut ny. Under Fakturautställare söker du på a-kassa och väljer A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.

 8. Länsförsäkringar Bank

  Välj Bank och sedan Konton. Under Betala väljer du E-faktura och söker på a-kassa. Välj A-kassan för Service och Kommunikation och följ vidare instruktioner för att få e-faktura från oss.

 9. Danske Bank

  Logga in i hembanken och sök på a-kassa. Välj och lägg till A-kassan för Service och Kommunikation för att få e-faktura från oss.