Därför ska du välja oss

Här får du fem starka skäl till varför du ska välja vår a-kassa när du funderar på var du ska bli medlem:

 1. A-kassan+facket=Trygghet

  Det är faktiskt sant. För dig som är medlem i både a-kassan och fackförbundet Seko ingår Sekos inkomstförsäkring i ditt medlemskap. Inkomstförsäkringen innebär att du kan få 80 procent av din faktiska lön under de första 100 dagarna om du skulle bli arbetslös. Inkomstförsäkringen har inget övre tak.

 2. Vi är professionella

  Inom ramen för den lagstiftning som styr vår verksamhet ser vi alltid till våra medlemmars bästa. Vi har många års samlad erfarenhet och vi kan arbetslöshetsförsäkringen på våra fem fingrar. Skulle du trots det ha en fråga som vi inte kan svara på så är vi snabba på att reda ut vad som gäller.

 3. Vi är tillgängliga

  Vi finns på telefon mellan klockan 08.00-16.00 fem dagar i veckan och vi har riktigt korta svarstider. Vi är dessutom snabba på att svara på mejl som du skickar - vare sig du gör det via e-post eller Mina sidor. Nu kan du dessutom chatta med oss.

  Jämför oss gärna med andra a-kassor, det tål vi.

 4. Vi kan Sekos branscher

  Ingen annan a-kassa kan Sekos branscher bättre än vi. Vi vet när konjunkturen svänger och vi vet hur förutsättningarna ser ut inom Sekos olika verksamhetsområden. Den kunskapen är vi stolta över och den har du glädje av som medlem.

 5. Våra medlemmar gillar oss

  Flera gånger om året frågar vi våra medlemmar vad de tycker om oss och vi blir alltid lika glada när vi får svaret: Våra medlemmar gillar oss. Vi gör ett bra jobb och vi erbjuder det man behöver när man blir arbetslös kompetent och empatisk personal som hjälper till under omställningen mellan jobb.

  Ansök om medlemskap genom att klicka på länken. Gör det redan i dag så missar du ingen värdefull medlemstid. Välkommen till oss!