Bli medlem i a-kassan nu

Ansök om medlemskap redan i dag genom att fylla i vår medlemsansökan som du enklast signerar med din e-legitimation. 

Har du ingen e-legitimation kan du välja att fylla i den och skriva ut den själv eller att fylla i den och få den hemskickad till dig med post för signering.

Observera att vår ansökan bara gäller för a-kassan

Om du också vill ansöka om medlemskap i fackförbundet Seko måste du klicka på länken som ligger i faktarutan längst ner på sidan.

Obs! Använder du en mobil enhet och upplever problem med att fylla i fältet för personnummer? Prova att mata in hela personnumret i din mobila enhet som ett stavningsförslag och bekräfta sedan stavningsförslaget genom att klicka på det. Du kan också prova med att ladda ner en annan webbläsare i din mobila enhet eller fylla i din ansökan på en dator.

Ansökan:

Kontaktuppgifter
Behandling av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer att databehandlas av oss. Det är vi, A-kassan för Service och Kommunikation, som är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Uppgifterna behövs för handläggning och beslut av din medlemsansökan. Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka personuppgifter om dig som behandlas av oss. Vi är på din begäran skyldiga att rätta felaktiga uppgifter om dig. Adress och kontaktuppgifter finns på den här blanketten samt på vår webbplats sekosakassa.se. Där kan du också läsa mer om hur dina uppgifter behandlas i händelse av arbetslöshet. Sök på ordet PUL.

 
Arbetssituation:
Hur ser din arbetssituation ut? (Obligatorisk)
Medlemskap
Har du ett nuvarande medlemskap i en a-kassa? (Obligatorisk)
Försäkran

Du som är medlem i både facket och a-kassan har bäst skydd

Ett medlemskap i både a-kassan och facket är det bästa skyddet för dig om du blir arbetslös.Vår medlemsansökan gäller bara för a-kassan. Klicka på länken nedan om du också vill ansöka om medlemskap i Seko, Service- och kommunikationsfacket.