Sms eller missat samtal från oss?

Har du ett missat samtal från oss eller har du fått ett sms där vi uppmuntrar dig att logga in på Mina sidor? Det har du fått för att vi vill uppmuntra alla våra arbetslösa medlemar att använda vår e-tjänst Mina sidor.

Publicerad:

Just nu kontaktar vi alla våra arbetslösa medlemmar som fortfarande använder papperskort för att tidrapportera i ett försök att väcka nyfikenhet för vår e-tjänst Mina sidor.

Vad är Mina sidor?

Mina sidor är samlingsnamnet för flera e-tjänster för dig som medlem. Du loggar in via startsidan här på vår webbplats med hjälp av e-leigitmation/BankID och kan därefter sköta ditt ärende helt digitalt från din telefon, dator eller surfplatta.

Vilka är fördelarna?

Det finns många fördelar med Mina sidor, men de största är att det är smidigt, går snabbt och att du lätt får en överblick. Du tidrapporterar på måndagen och har ersättningen på ditt konto redan på torsdagen samma vecka! Dessutom slipper du betala porto för att skicka dina papperskort.

95 procent är redan där

Gör som 95 procent av våra arbetslösa medlemmar - välj Mina sidor för ett enklare sätt att sköta a-kassan. Ring oss idag om du vill ha hjälp att komma igång!

Uppdaterad: