Bild på pengar, både sedlar och mynt.

Har du fått ett samtal från oss?

I slutet av varje månad ringer vi de medlemmar som riskerar att förlora sitt medlemskap på grund av obetalda avgifter. Det gör vi för att vi är rädda om våra medlemmar och för att vi vet att det är lätt att glömma. 

Publicerad:

Den som har tre obetalda avgifter till oss förlorar sitt medlemskap enligt det regelverk som styr vår verksamhet. Vi på a-kassan vill göra vad vi kan för att hjälpa de medlemmar som riskerar att förlora sitt medlemskap på grund av obetalda avgifter. I slutet av varje månad ringer vi därför dem som vi ser befinner sig i riskzonen. När vi inte kommer i kontakt med varandra brukar vi skicka ett sms.

Hör av dig om du har svårt att betala

Om du är en av dem som har missat att betala dina avgifter till oss vill vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan komma överens om hur vi ska göra för att du ska kunna kvarstå som medlem. Det är lätt att nå oss på telefon 020-678 000. Vi finns på plats helgfria vardagar mellan 08.00-16.00 och vi har oftast korta telefontider. Du kan också chatta med oss här på vår webbplats.

Betala med autogiro

Autogiro är det enklaste sättet att betala medlemsavgiften på. Ansök om autogiro redan i dag genom att klicka på någon av länkarna nedan. Signera med BankID.

Autogiro för dig som är medlem i både a-kassan och fackförbundet Seko.

Autogiro för dig som bara är medlem i a-kassan.

Lag (1997:239) om arbetslöshetskassor

LAK, eller Lag om arbetslöshetskassor är den lag som styr hur våra svenska a-kassor är uppbyggda och hur vi får hantera våra medlemmar. Det är riksdagen som fattar beslut om lagen och eventuella förändringar i den.

Är du intresserad av att läsa mer kan du klicka här.

Uppdaterad:
Kategorier: