Med Mina sidor får du ersättningen snabbare.

Fotograf: Mattias Häggström

Mina sidor - snabbaste vägen till pengarna

Med Mina sidor kan du sköta a-kassan när du vill och hur du vill. Du loggar in på telefonen, surfplattan eller på datorn och följer de instruktioner du får där. På Mina sidor fyller du i tidrapporten på måndagen och har pengarna på torsdagen samma vecka. Smidigt!

Mina sidor sköter du hela ditt a-kasseärende digitalt. Du loggar in med ditt personnummer och e-legitimation/BankID här på startsidan på vår webbplats och därefter får du tydliga instruktioner som vägleder dig genom ansökningsprocessen.

På Mina sidor får du svara på frågor som är relevanta för just ditt ärende och du har möjligheten att ladda upp de intyg och dokument som vi behöver. Det är också där du fyller i dina tidrapporter. Om vi behöver information från Försäkringskassan eller CSN får vi den automatiskt på Mina sidor.

Snabbare utbetalning

Du som ansöker om ersättning på Mina sidor får din utbetalning snabbare än om du ansöker med papperskort. Har du fått ett beslut om ersättning från oss så kan du fylla i tidrapporten senast vid midnatt på måndagen och få pengarna insatta på ditt konto redan på torsdagen samma vecka. På Mina sidor kan du dessutom fylla i tidrapporterna för en vecka i taget om du vill.

Vi svarar på dina frågor

Hör av dig till oss om du har några frågor eller vill veta mer. Du kan chatta med oss här på webbplatsen eller ringa oss på 020-678 000. Vi svarar mellan klockan 08.00-16.00 alla helgfria vardagar.

Välkomna till ett enklare sätt att sköta a-kassan på!

Uppdaterad: