Inkomstförsäkring för dig som är medlem i Seko

Visste du att du som är medlem hos både oss och hos Seko, Service- och kommunikationsfacket, kan ansöka om ersättning från inkomstförsäkringen om du skulle bli arbetslös? Inkomstförsäkringen täcker upp till 80 procent av din faktiska inkomst.

Publicerad:

Ersättningen från oss på a-kassan täcker din lön upp till 25 025 kronor per månad. Allt du tjänat därutöver ersätts inte. Det är regeringen och inte vi på a-kassan som beslutar om taket i arbetslöshetsförsäkringen

Inkomstförsäkringen ger mer

För dig som är medlem i både a-kassan och Seko, Service- och kommunikationsfacket ingår en generös inkomstförsäkring i ditt medlemskap. Den ger dig 80 procent av din faktiska lön under de 100 första arbetslösa dagarna under förutsättning att du uppfyller villkoren för rätt till ersättning från oss

Försäkringen administreras av Folksam. På deras webbplats kan du läsa mer och ansöka om ersättning, om det är så att du uppfyller kraven redan i dag.

Inkomsförsäkringen

Med Sekos inkomstförsäkring får du 80 procent av din faktiska inkomst under de 100 första arbetslösa dagarna. Förutsättningen är att du uppfyller villkoren för ersättning från oss på a-kassan.

Uppdaterad:
Kategorier: